picture

БАУканиада

Нечовешкият спортен комитет реши, че Нечовешкият МЕГАзин в Младост 4 ще бъде домакин на първата по вида си БАУканиада у нас.

Мотото е “по-палави, по-лакоми и по-игриви”, така че всички нечовеци могат да участват. Защото знаем, че са бързи в бягането, или в яденето… или пък и в двете.

Открий в коя категория попада кучето ти и идвай да се забавляваме! 

Ще има мнооого лакомства, игри, награди и позитивни емоции за всички участници!

Дисциплините, които нашите приятели от AAtraining са подготвили, са за настроение и забавление, а най-важното е, че всеки един нечовек може да участва, независимо какви умения има.

#БАУканиада2024 - освен важно, участието е и напълно безплатно. 

Организация и правила на игрите:

Зоо Груп Стефанов ЕООД организира безплатни събития в своя магазин в Младост 4, ул. Околовръстен път 265 за всички стопани на кучета. Събитията носят името БАУканиада и се изразяват в различни забавни игри за стопанин и куче. Бауканиада игрите стартират на 14.04.2024 и се провеждат от 11:00 до 14:00 часа всяка неделя.

Стопаните и кучетата им са разделени в 3 категории – до 15 кг, 15-25 кг, над 25 кг. Всяка неделя от 11:00 ч една категория играе 4 разични игри. 

График:

12.05. - Бауканиада за кучета над 25 кг

19.05 - Бауканиада за кучета от 15 до 25 кг

26.05 - Бауканиада за кучета до 15 кг

Всеки желаещ да участва, трябва да се запише предварително на club.zoomagazin.eu. 

Игрите имат състезателен характер, като печелившите ще печелят различни награди – комплимент от Организатора. Награди за олимпийско участие ще има и за всички участници. Всеки участник попълва преварително на място декларация, че е запознат с условията и правилата на игрите.

Правила на НОВИ игри:

1. Фигурно изпързаляне - В тази игра участниците се изправят пред 20 разпръснати конуса. Под един от тях има скрито лакомство. Целта на нечовека е да открие и изяде лакомството в рамките на максимум 1 минута. Победител е този, който изяде лакомството най-бързо.

2. Въздухобой – Всеки човек трябва да хвърли максимално много наградки на своя нечовек, които той да хване. Броят на наградките се отброява за конкретно за време. Всеки отбор разполага с 30 секунди.  

Победител е този, който изяде най-много лакомства за посоченото време. 

3. Бягане с нечовешки препятствия - Участниците играят по двойки – човек и нечовек. Започват играта със съвместен слалом през серия от конуси. Следва решаването на интерактивен пъзел, където нечовекът трябва да демонстрира адаптивност, за да достигне до скритите в него лакомства. Финалната част от играта представлява спринт до първоначалната точка на трасето.

Победител е отборът, който се справи с трасето за най-кратко време. 

4. "Седни" свободен стил - Участниците играят по двойки – човек и нечовек. Всеки човек задава командата “Седни-стани” на нечовека си.  Резултатът на всяка двойка се равнява на броя изпълнения, направени за период от 30 секунди. Победител е отборът, който изпълни най-много команди за посочения времеви период. 

#БАУканиада2024 - освен важно, участието е и напълно безплатно. 

Налични Дати:

Пон
Вт
Ср
Четв
Пет
Съб
Нед
Пон
Вт
Ср
Четв
Пет
Съб
Нед

Брой нечовеци